‘Station Eindhoven, hét lichtpunt van het zuiden’. Met deze slogan openden NS, ProRail en gemeente Eindhoven vandaag het verbouwde station. Vijf jaar lang is er hard aan gewerkt om het monumentale pand te vernieuwen. Het resultaat? Een ruimer station waarin moderne en authentieke elementen elkaar versterken. NS-bestuurslid Susi Zijderveld: “Wij vinden het belangrijk om dit station tot een plek te maken waar de reiziger zich fijn voelt en graag komt. Het is een megaprestatie die we samen hebben neergezet en waar we trots op kunnen zijn.”

Wil je dit artikel volledig lezen én toegang krijgen tot al onze andere verhalen? Dat kan door lid te worden van Innovation Origins. Klik hier om supporter te worden van onafhankelijke en innovatieve journalistiek!

Word lid!

Op Innovation Origins lees je elke dag het laatste nieuws over de wereld van innovatie. Dat willen we ook zo houden, maar dat kunnen wij niet alleen! Geniet je van onze artikelen en wil je onafhankelijke journalistiek steunen? Word dan lid en lees onze verhalen gegarandeerd reclamevrij.

Over de auteur

Author profile picture